Fransk Bazar

OM OSS .

Fransk Bazar drives av Nina og Didier. Nina reiste mye til Paris for å besøke Didier. Mens han var på jobb skulle hun lese pensumsbøker….men huset i Oslo fikk stadig nye bruktfunn fra hele Frankrike, overvekt på flyet….etterhvert ble det fullt i hjemmene…men istedet for å slutte jakten bestemte de seg for at de heller kunne gjøre det enda mer!!!! -for hva skulle Nina ellers gjøre i Frankrike?? Og burde ikke Didier reise mer til Oslo? De begynte å dele på FINN. Responsen var overraskende og det var greit å få litt tilskudd til alle flybillettene…og slik ballet det på seg…hele storfamilien ble engasjert i prosjektet, de fire barna skjønte at de måtte like markeder i helger og ferier. Didier er nå blitt ekspert på Jieldelamper, vinkasser, metallbokser og reklameskilt. Nina er mer spredt, men er svak for  døde damers knappesamlinger og kaffekopper…

Tanken vår har vært at vi kjøper det vi liker, men etterhvert har også dere der ute kommet med ønsker, tips og bestillinger. Vi trenger fortsatt hjelp og hint! Vi er veldig glad for alle dere som har hjulpet oss, slik at vi ikke forblir de glade, naive amatører i all evighet.

Og mest av alt -takk til Marianne som først kjøpte 3 lamper og 2 eplekasser, for så å lage denne fantastiske bloggen til oss!!! Tenk at det finnes slike mennesker!!!

Vi synes det er veldig artig når dere sender bilder av hvordan tingene har funnet seg til rette hjemme hos dere. Det er ingen grenser for hva dere kan finne på med vinkassene…vi bøyer oss bokstavelig talt i det fine støvet!!!! Og støv og rot er det mye av når vi sjonglerer alle disse tingene med 4 barn på 3 språk i 2 land. Perfekt og superprofesjonelt vil nok aldri bli vår standard. Vi tror likevel at alle blir mest fornøyd om vi driver med det vi liker.