Fransk Bazar

Foto: Yvonne Wilhelmsen for KK Living

Foto: Yvonne Wilhelmsen for KK Living


Perfekt uperfekt 


Beaux Objets

Fransk Bazar drives av Nina og Didier. Nina reiste mye til Paris for å besøke Didier. Mens han var på jobb skulle hun lese pensumsbøker….men huset i Oslo fikk stadig nye bruktfunn fra hele Frankrike, overvekt på flyet….etterhvert ble det fullt i hjemmene…men istedet for å slutte jakten bestemte de seg for at de heller kunne gjøre det enda mer!!!! -for hva skulle Nina ellers gjøre i Frankrike?? Og burde ikke Didier reise mer til Oslo? De begynte å dele på FINN. Responsen var overraskende og det var greit å få litt tilskudd til alle flybillettene…og slik ballet det på seg…hele storfamilien ble engasjert i prosjektet, de fire barna skjønte at de måtte like markeder i helger og ferier. Didier er nå blitt ekspert på Jieldelamper, industrielle møbler og reklameskilt. Nina er mer glad i kjøkkenting og rare objekter. Tanken vår har vært at vi kjøper det vi liker, men etterhvert har også dere der ute kommet med ønsker, tips og bestillinger. Vi trenger fortsatt hjelp og hint! Vi er veldig glad for alle dere som har hjulpet oss, slik at vi ikke forblir de glade, naive amatører i all evighet.

Og mest av alt -takk til Marianne som først kjøpte 3 lamper og 2 eplekasser, for så å lage denne fantastiske bloggen til oss!!! Tenk at det finnes slike mennesker!!!

Vi synes det er veldig artig når dere sender bilder av hvordan tingene har funnet seg til rette hjemme hos dere. Det er ingen grenser for hva dere kan finne på med vinkassene…vi bøyer oss bokstavelig talt i det fine støvet!!!! Og støv og rot er det mye av når vi sjonglerer alle disse tingene med 4 barn på 3 språk i 2 land. Perfekt og superprofesjonelt vil nok aldri bli vår standard. Vi tror likevel at alle blir mest fornøyd om vi driver med det vi liker.

Kontakt/Åpningstider

Har du spørsmål -ikke nøl med å ta kontakt på telefon: 9712 9726, eller mail: bonjour@franskbazar.no

Vi har butikk i Grünersgate 5, 0550 Oslo. Dette er i bydenlen Grünerløkka i Oslo Sentrum. Nærmere bestemt rett ved Olav Ryes plass. Grünersgate går på oversiden av Olav Ryes plass og på tvers av hovedgatene Thorvald Meyergate og Markveien. Du kan komme dit med trikk 11, 12 og 13. Gå av på stoppen `Olav Ryes plass` og gå på oversiden av parken/plassen -forbi Kaffebrenneriet, Parkteateret og Villa Paradiso, butikken ligger på venstre hånd ca 30 m etter Villa Paradiso.

Vil du øve deg på fransk eller engelsk, eller har intrikate Jielde-spørsmål kan du ta det med Didier på 950 16 839, didescar@hotmail.com

Åpningstidene

onsdag, torsdag, fredag, lørdag kl 12-18

søndag kl 13-17

mandag og tirsdag stengt

Vi publiserer stadig bilder av våre nye varer og det som inspirerer oss! Vi blir glade om du ønsker å følge oss her på nettsiden ved å registrere mailadressen din. Du må også gjerne like oss på facebook. I tillegg finner du oss også på Instagram.


 
Is there anything better than to be longing for something, when you know it is within reach?
— GRETA GARBO
 

OMTALE